The Soul Space Slottet 17-24 juli 2021

Ditt Soul Space Slottet

Behöver vi skriva mer än att... i vårt Bretagne bor vi i ett slott, yogar i ett kapell från 1400-talet och mediterar i slottsträdgården. I fyra års tid har vi fått äran att kalla Château du Grand Val vårt sommarhem. Ett otroligt slott mitt i Bretagne omgivet av djupa skogar och öppna fält. En oas där du inte kan annat än att landa i dig själv och åter få uppleva den där djupa kontakten med kropp, hjärta och själ. 

Vår vardag på The Soul Space Slottet

Kapellets klocka ringer, våra kroppar får en stund att mjukt börja sträcka ut och i tystnad smyger vi över slottsträdgårdens daggiga gräsmatta för att landa på yogamattan. Vi möter morgonen med vår mjuka morgonsekvens som övergår i en härlig meditation. Därefter står frukosten redo för att ge oss energi till dagens mest flowiga yogaklass. Fram tills nu har vi njutit av varandras närvaro under tystnad – så som dagen alltid inleds hos The Soul Space Family. Till härlig musik låter vi kroppen andas, shaka, dansa, flowa och mjukas upp för att sedan smälta ner i djup vila. Tystnaden bryts och vi skuttar bort för att inta vår hemlagade lunch av nyplockade råvaror från granngården. Vi smälter maten vid poolen eller njuter av det franska landskapet under en promenad i den vackra skogen som omgärdar slottet. Innan middagen landar vi åter i kroppen med en lugnare klass som leder oss hela vägen in på djupet. Medan solen sakta börjar gå ner möts vi i slottsträdgården för att tillsammans njuta av Frankrikes vegetariska läckerheter innan vi somnar till ljudet av stillhet. 

Retreat Slottet 17-24 juli

Totalpriset före retreatet är 12950 kr. För att säkra din plats, betala en deposition om 2000 kr. 

Du kommer att motta ett mejl med en faktura på den resterande beloppet (10950 kr) som ska vara betalt senast 10 dagar innan vi möts på yogamattan.