The Soul Space FUSION Herrgården 19-22 november


The Soul Space Fusion Retreat

Under detta retreat gör vi ett väldigt spännande samarbete med Karl Dyall, Magnus Fridh och Sheila Arnell (läsa gärna mer om dem nedan). Vi kommer under helgen blanda upp vårt uppskattade Soul Space schema med Karls passion för crossfit och kunskap om kroppen, Magnus erfarenhet och visdom kring meditation och yoga samt Sheila vackra sätt att dela Yin och Hatha. Du kommer också få prova Josefines och Karls nya och härliga koncept SynEnergy.

Givetvis kommer schemat också vara fyllt med våra vanliga Soul Space element som mantra sång, Soul Flow med Josefine, tystnad och aktiva meditationer. 


Ditt Soul Space på Herrgården

Vårt nya Soul Space Sverige har vi funnit på Schenströmska Herrgården i Ramnäs - ett ståtlig gods från 1700-talet som råkar vara häpnadsväckande likt vårt franska slott. Här omges vi av pampiga vattenfall, stora inbjudande skogar och en vacker sjö som längtar efter att omfamna din kropp. Vår alldeles egna herrgård erbjuder vackra enkel- eller dubbelrum, alla med egna badrum. Vi yogar i det gamla stallet - en enorm sal på 800 kvm där det är enkelt att hålla SPACE och två-meters regeln. Självklart tar vi med våra egna soul space kockar som med varje måltid ger näring till kropp och själ med den ljuvligaste vegetariska maten du kan tänka dig.Vår vardag på The Soul Space Herrgården

Klangskålen vibrationer väcker våra kroppar till liv och vi får en stund att mjukt börja sträcka på oss. I tystnad smyger vi över herrgårdensträdgårdens daggiga gräsmatta för att landa på yogamattan. Vi möter morgonen med mjukare yoga och meditation. Därefter står frukosten redo för att ge oss energi till dagens mest mest fysiska klass. Fram tills nu har vi njutit av varandras närvaro under tystnad – så som dagen alltid inleds hos The Soul Space Family. Till härlig musik låter vi kroppen andas, shaka, träna, dansa, flowa och mjukas upp för att sedan smälta ner i djup vila. Tystnaden bryts och vi skuttar bort för att inta vår hemlagade lunch.

Vi smälter maten vid bryggan eller njuter av det idylliska landskapet under en promenad i den vackra skogen som omgärdar herrgården. Innan middagen landar vi åter i kroppen med en lugnare klasser som leder oss hela vägen in på djupet. Medan solen sakta börjar gå ner möts vi i herrgårdens ståtliga matsal för att tillsammans njuta av vegetariska läckerheter innan vi somnar till ljudet av stillhet.Retreat Herrgården 19-22 november 2020

Totalpriset före retreatet är 5990 kr. För att säkra din plats, betala en deposition om 1500 kr. 

Du kommer att motta ett mejl med en faktura på den resterande beloppet (4490 kr) som ska vara betalt senast 10 dagar innan vi möts på yogamattan.Läs gärna mer om teamet här:

Karl Dyall
Som dansare betyder diskbråck, kotförskjutning och höftbrott oftast slutet på karriären. Ett felsteg i en föreställning tvingade Karl till en förändringen i sitt förhållande till träning. Genast blev träning för funktion viktigare än träning för prestation. De metoder Karl sedan använde gjorde att han återvann både funktion och hälsa, vilket även ledde till att han kunde göra 'comeback' fullt ut. Denna erfarenhet och kunskap inspirerade honom att starta sitt hälsoföretag Crossfit Solid. Mötet med Yogan har inspirerat all rörelse att bli ännu mer inkännande och närvarande. En perfekt kombo enligt Karl.

Sheila Arnell 
Sheila Arnell är en Hatha och Yinyogalärare, och har utövat yoga och meditation i 8 år, idag utövar hon och älskar ashtanga yoga och yin. Sheila har undervisat mycket kvinnor och tonåringar.

Magnus Fridh 
Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation. Magnus är också författare till boken Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen och i september 2019 kommer nya boken Att vara stilla när allt skyndar (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.