The Soul Space Herrgården 29 oktober - 1 november

Ditt Soul Space Herrgården

Vårt nya Soul Space Sverige har vi funnit på Schenströmska Herrgården i Ramnäs - ett ståtlig gods från 1700-talet som råkar vara häpnadsväckande likt vårt franska slott. Här omges vi av pampiga vattenfall, stora inbjudande skogar och en vacker sjö som längtar efter att omfamna din kropp. Vår alldeles egna herrgård erbjuder vackra enkel- eller dubbelrum, alla med egna badrum. Vi yogar i det gamla stallet - en enorm sal på 800 kvm där det är enkelt att hålla SPACE och två-meters regeln. Självklart tar vi med våra egna soul space kockar som med varje måltid ger näring till kropp och själ med den ljuvligaste vegetariska maten du kan tänka dig. 

Vår vardag på The Soul Space Herrgården

Klangskålen vibrationer väcker våra kroppar till liv och vi får en stund att mjukt börja sträcka på oss. I tystnad smyger vi över herrgårdensträdgårdens daggiga gräsmatta för att landa på yogamattan. Vi möter morgonen med vår mjuka morgonsekvens som övergår i en härlig meditation. Därefter står frukosten redo för att ge oss energi till dagens mest flowiga yogaklass. Fram tills nu har vi njutit av varandras närvaro under tystnad – så som dagen alltid inleds hos The Soul Space Family. Till härlig musik låter vi kroppen andas, shaka, dansa, flowa och mjukas upp för att sedan smälta ner i djup vila. Tystnaden bryts och vi skuttar bort för att inta vår hemlagade lunch av nyplockade råvaror från granngården. Vi smälter maten vid bryggan eller njuter av det idylliska landskapet under en promenad i den vackra skogen som omgärdar herrågrden. Innan middagen landar vi åter i kroppen med en lugnare klass som leder oss hela vägen in på djupet. Medan solen sakta börjar gå ner möts vi på herrgårdens ståtliga terrass för att tillsammans njuta av vegetariska läckerheter från granngården innan vi somnar till ljudet av stillhet.

Retreat Herrgården 29 okt - 1 nov

Totalpriset före retreatet är 5990 kr. För att säkra din plats, betala en deposition om 1500 kr. 

Early bird pris 1000 kr rabatt om du bokar innan den 1 oktober. 

Du kommer att motta ett mejl med en faktura på den resterande beloppet (4490 kr) som ska vara betalt senast 10 dagar innan vi möts på yogamattan.