The Soul Space Skärgården 3-6 september

Ditt Soul Space i Sverige

Vi andas ut. En dryg timmes båtfärd från centrala Stockholm möts vi av en plats där tiden stått still. En skärgårdsidyll du inte längre trodde fanns. Trots närheten till storstadspulsen är vi så långt ifrån storstadsstressen man kan komma. Vi landar i kroppen och låter tystnaden ta över. Vi bor tillsammans i mysiga stugor och yogar i en vacker byggnad som sedan 1904 fungerade som skolsal. Vi andas in. 

Vår vardag på The Soul Space 

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår härliga morgonsekvens som avslutas med en skön sittande meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas i tystnadens magiska stillhet. När du fyllt på med energi börjar dagens mest flowiga yogaklass. Du landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi avnjuter en oemotståndlig lunch. Mätta och belåtna, dyker vi från bryggan, tar en simtur, njuter av en härlig promenad i naturen eller reflekterar över livets alla frågor. Framåt eftermiddagen låter vi kroppen smälta under en lugnare klass som avslutas precis när grillen är sådär lagom varm och den åtrådda middagen står framdukad. Innan läggdags landar vi i bastun, tar ett kvällsdop eller blickar ut över den vackra solnedgången. 

Retreat Skärgården 3-6 september

Totalpriset före retreatet är 5990 kr. För att säkra din plats, betala en deposition om 1500 kr. 

Du kommer att motta ett mejl med en faktura på den resterande beloppet (4990 kr) som ska vara betalt senast 10 dagar innan vi möts på yogamattan.