The Soul Space FUSION på Lyckhem 2-5 sept


The Soul Space Fusion Retreat

Under detta retreat bjuder Josefine & Karl in underbara Magnus Fridh och Sheila Arnell (läsa gärna mer om dem nedan till oss på Lyckhem). Vi kommer under helgen blanda upp vårt uppskattade Soul Space schema med Magnus erfarenhet och visdom kring meditation och yoga samt Sheila vackra sätt att dela Yin och Hatha. Du kommer också få lite extra crossfitt pass från Karl samt få prova Josefines och Karls nya och härliga koncept SynEnergy.

Givetvis kommer schemat också vara fyllt med våra vanliga Soul Space element som mantra sång, Soul Flow med Josefine, tystnad och aktiva meditationer. 

 

Det blir en extra lyxig helg med fyra härliga instruktröer helt enkelt!Vår vardag på Lyckhem

Klangskålen vibrationer väcker våra kroppar till liv och vi får en stund att mjukt börja sträcka på oss. I tystnad smyger vi över Lyckhems daggiga gräsmatta för att landa på yogamattan. Vi möter morgonen med mjuk yoga som övergår i en härlig meditation. Därefter står frukosten redo för att ge oss energi till dagens mest flowiga yogaklass. Fram tills nu har vi njutit av varandras närvaro under tystnad – så som dagen alltid inleds hos The Soul Space Family. Till härlig musik låter vi kroppen andas, shaka, dansa, flowa och mjukas upp för att sedan smälta ner i djup vila. Tystnaden bryts och vi skuttar bort för att inta vår hemlagade lunch av nyplockade råvaror från granngården. Vi smälter maten vid bryggan eller njuter av det idylliska landskapet under en promenad i den vackra skogen som omgärdar Lyckhem. Innan middagen landar vi åter i kroppen med en yterligare klass som leder oss hela vägen in på djupet. Medan solen sakta börjar gå ner möts i pensionatets vackra matsal för att tillsammans njuta av vegetariska läckerheter från granngården innan vi somnar till ljudet av stillhet.Fusion Retreat Lyckhem


Totalpriset för retreatet är 6 490 kr. För att säkra din plats, betala en deposition om 1 500 kr. 

Du kommer att få ett mejl med en faktura på det resterande beloppet (4 990 kr) som ska vara betalt senast 10 dagar innan vi möts på yogamattan.

 

 

Allt du behöver veta

 

  • YEY! Du är bara några andetag från att boka in dig på en underbar yogaretreat med oss i Skärgården. Vi längtar efter att yoga med dig. ​ 
  • Lyckhem ligger på Kärleksstigen 10, i utkanten av Väddö, en liten oas beläget ca 2 timmar från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil eller med SL-buss via Norrtälje.
  • Retreaten inkluderar boende (torsdag-söndag), 6-7 instruktörsledda timmar med yoga- & meditation per dag samt ljuvliga måltider tillredda av vegetariska råvaror från granngården. ​
  • På ankomstdagen börjar vi med en härlig yogaklass runt kl 18.00 för att sen avnjuta en första måltid tillsammans.
  • Sista dagen avslutas med en härlig klass och mysig måltid innan hemfärd.


Läs gärna mer om Sheila och Magnus här:

Sheila Arnell 
Sheila Arnell är en Hatha och Yinyogalärare, och har utövat yoga och meditation i 8 år, idag utövar hon och älskar ashtanga yoga och yin. Sheila har undervisat mycket kvinnor och tonåringar.

Magnus Fridh 
Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation. Magnus är också författare till boken Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen och i september 2019 kommer nya boken Att vara stilla när allt skyndar (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.