FYSISK BOG: VÆR TRO MOD DIG SELV PÅ JOBBET

KØB BOGEN "Vær tro mod dig selv på jobbet" - en overlevelsesguide til det moderne arbejdsliv

Aldrig har så mange danske kvinder og mænd været ramt af stress som følge af et arbejdsmarked, hvor det går stærkere end nogen sinde.

I "Vær tro mod dig selv på jobbet" får du derfor en konkret guide til at overleve i et moderne arbejdsliv.

Bogen giver 13 unikke og værdifulde nøgler til at bevare sin arbejdslivskvalitet og overleve i et arbejdsmarked, som er mere komplekst, fagspecifikt og gennemsyret af informationer end nogen sinde. Via en række lavpraktiske cases og simple metoder tydeliggøres det, hvordan vi alle sammen har brug for at mærke efter og handle ud fra vores eget indre kompas og stå ved vores etiske fundament, frem for at lade omgivelserne diktere, hvordan vi lever vores liv.

Vær tro mod dig selv på jobbet viser, at det er muligt at kunne gå på arbejde med lyst, motivation, engagement og overskud. Bogen giver også dig som læser, en mulighed for at blive bedre til at fokusere på dine talenter, tackle konflikter og sætte grænser og sidst, men ikke mindst turde stå ved dit behov for at have det godt – også på jobbet.

Rigtig god fornøjelse!

”Glimrende bog med masser af effektive værktøjer til os alle sammen."
Den er virkelig en fornøjelse at læse!”
- Christoffer Hansen

”Det er en utroligt interessant og berigende bog, at du har begået. Jeg har haft et stort personligt udbytte af at læse den.
Nu har flere af mine kolleger også læst den - og vi er vildt begejstret for indholdet.”
- Jesper Mathiassen

“Fantastisk godt skrevet, og nogle super fede beskrivelser og observationer, der vækker stof til eftertanke i ens eget arbejdsliv. Jeg har virkelig nydt at læse den igennem og føler mig bedre rustet til at tackle arbejdets mange udfordringer."
- Sandra Petersen

OBS:

SÅ SNART DU HAR KØBT kan du downloade din bekræftelse. Derefter får du en mail fra Martin Advaith Kirkevang fra StayTrue, som du bedes besvare med:

- Fulde navn, adresse, postnr. by, mobilnr.

Så snart du har gjort dette, pakkes din bog og bliver inden for få dage sendt til dig med posten, som leveres indenfor 5 arbejdsdage.

Rigtig god fornøjelse med dit køb :)