Balla Tünde - Aziza Alapozó Technikák 1. 1.DVD

22 darabból álló Hastánc oktató DVD szett első darabja.

TESTBARÁT 3D ORIENTÁLISTÁNC OKTATÓ MÓDSZER DVD-n
A 11 duplalemezes oktatószet bevezetőjében ábrákkal illusztrált elméleti bevezető után indul a testmunka. Első cél az izoláció technikájának, azaz a testrészek egymástól független mozgatásának az elsajátítása, különös tekintettel medence mobilizálására.
A csúsztatások, tolások, húzások, billentések és az ellentartás megtanulásával képes leszel lágyan ívelő finom körök, nyolcasok, hullámok rajzolására.
Mivel a nők nagy részének kötött a válla, háta, mellkasa, ezért a lazább, erősebb felsőtest kialakítása és az esztétikusabb mozgás érdekében összeállítottam egy célirányos tornát is. A helyes testtartás, optimális légzés és az ideális testtudat elsajátítását nem csak a tánctanulás további leckéiben, hanem a mindennapi életedben is tudod majd kamatoztatni. Pár hét gyakorlás után már elegánsabban, magabiztosabban fogsz mozogni, kommunikálni. Az alapozó technikák után a ráépüléseket tanuljuk: az egyidejű és lineáris kombinációk jó alapot adnak az improvizáció, az önálló táncrögtönzés kialakulásához. A fátyolhasználat rejtelmeit is megtanulhatod: lassított felvételek segítik a követhetőséget. Az egyes leckék tartalmának leírását a kapcsolódó borítókon találhatod.

Formátum: mp4
Játékidő: 27 perc
Felbontás: DVD minőség
Powered by