Dirt Bike Girls - Treningsprogram for kvinnelige utøvere

Dirt Bike Girls - Treningsprogram for kvinnelige utøvere

Dette programmet er utviklet i samarbeid med Dirt Bike Girls - et team av kvinnelige motocross atleter.Hensikten med dette programmet er å gi deg et strukturert 12-ukers treningsprogram, samt retningslinjer og kostholdsråd for å kunne bygge en sterk og atletisk kropp som gjør deg til en bedre MX-utøver.

Programmet er hovedsakelig myntet på kvinner med noe kjennskap til styrketrening.

Det som skiller dette programmet fra de fleste „generiske” programmer på markedet per dags dato er at vi har benyttet oss av våre praktiske erfaringer ved coaching av atleter, samt det siste av relevant vitenskapelig informasjon for å lage et oppsett vi vet vil fungere for folk flest. Det er ingen gjetting, prediksjoner eller trender som er fulgt, bare enkle metoder vi vet fungerer!

Selve treningsprogrammet er lagt opp i 2 ulike 6-ukers faser, hvor hovedfokuset vil ligge på høy utholdenhet og økning i relativ styke. Vi tar også for oss det grunnleggende rundt kostholdet, samt spesifikke øvelser man kan jobbe med for å jevne ut eventuelle ubalanser kroppen din har, slik at man unngår unødvendige skader og smerte. I tillegg til dette har vi lagt ved et BONUS program i form av et hjemme/borte treningsprogram som kan benyttes med minimalt av utstyr for de som ikke kan trene på et treningssenter.
Powered by