Rules from panoshard2

Rules from panoshard2

Κανόνες από panoshard2
  Τα αρχεία προορίζονται για χρήση στο IMVU, αυστηρά καμία επιστροφή χρημάτων. Μην πωλούν ή αναδιανέμουν αρχεία με οποιονδήποτε τρόπο. Τα αρχεία επιτρέπονται μόνο σε ένα λογαριασμό στο IMVU. Αφήστε το όνομα του λογαριασμού IMVU στο οποίο θα χρησιμοποιείτε τα αρχεία όταν πραγματοποιείτε την πληρωμή paypal. Οποιαδήποτε κατάχρηση αυτών των κανόνων θα οδηγήσει σε καταχώρηση DMCA. Εάν έχετε μια αίτηση παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα εδώ στο Sellfy, παρακαλώ συμπεριλάβετε το email σας ώστε να μπορώ να σας επιστρέψω το μήνυμα σας. Τα αρχεία προορίζονται για χρήση στο IMVU, αυστηρά καμία επιστροφή χρημάτων. Μην πωλούν ή αναδιανέμουν αρχεία με οποιονδήποτε τρόπο. Τα αρχεία επιτρέπονται μόνο σε ένα λογαριασμό στο IMVU. Αφήστε το όνομα του λογαριασμού IMVU στο οποίο θα χρησιμοποιείτε τα αρχεία όταν πραγματοποιείτε την πληρωμή paypal. Οποιαδήποτε κατάχρηση αυτών των κανόνων θα οδηγήσει σε καταχώρηση DMCA. Εάν έχετε μια αίτηση παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα εδώ στο Sellfy, παρακαλώ συμπεριλάβετε το email σας ώστε να μπορώ να σας επιστρέψω το μήνυμα.   Κανόνες αγοράς και χρήσης των υφών μου !!!

1. Μην αναποδογυρίζετε ή αναδιανέμετε κανένα από τα αρχεία μου Texture!
** Πραγματοποιώ έλεγχο και αρχεία DMCA αρχείων! Όλα τα αρχεία που χρησιμοποιούνται χωρίς Αγορά από εμένα θα ληφθούν! Όλα τα αρχεία έχουν χρησιμοποιηθεί από εμένα πρώτα ως εκ τούτου Ακίνητα του Me! **

2. Κατά την αγορά των αρχείων υφής το όνομα που σας παρέχετε είναι το όνομα αγοράς των αρχείων! ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει επίσης άλλες ονομασίες! Παρακαλώ DON; T Ας υποθέσουμε ότι σας δίνω το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τα αρχεία μου κάτω από τα ονόματα ALT. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μήνυμα ALT και μπορείτε να συντάξετε μια συμφωνία!

3. Χωρίς επιστροφές !!! Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την προεπισκόπηση πριν από την τοποθέτηση μιας παραγγελίας!

4. ΔΕΝ διεκδικείτε ως δική σας δουλειά!

5. Τα αρχεία θα αποστέλλονται σε μορφή PNG & JPEG! 

Powered by