Esiripusta arvoihin

Esiripusta arvoihin -kirja on tarjonnut useille sadoille suomalaisille monipuolisen ja perusteellisen toimintapaketin 30 eri perusarvon käsittelyyn. Kirjan toiminnalliset ja ilmaisulliset menetelmät soveltuvat 6–18-vuotiaille, niin kouluille, kerhoille, iltapäivätoimintaan kuin harrastajateatterien opettajien ja ohjaajien työvälineeksi sekä kasvatus- ja teatterialalle perus- ja täydennyskoulutukseen. Kirjan arkinen lähestymistapa, helposti toteutettavat harjoitukset ja leikit toimivat myös kodeissa vanhempien apuna. Valmiita draamasuunnitelmia kirjasta löytyy yli 100 tunnin edestä. Lisäksi kirjassa on yli 200 erilaista toiminnallista menetelmää tai esittävän taiteen tekniikkaharjoitusta.

Kirja on loppuunmyyty kirjakaupoista mutta Teapedan kautta on mahdollista tilata edullisesti alkuperäistä ja taittamatonta käsikirjoitusta pdf-muodossa. Sisältö on pääosin aivan sama ja sivuja on 320. Tekstiä ei ole juurikaan päivitetty, joten jotkut viittaustiedot ovat saattaneet vanhentua sitten kirjan julkaisun 2007.
Timo Sinivuoren uusi draama- ja teatterityöhön sekä ohjaustoimintaan liittyvä menetelmäkirja ilmestyy vuoden 2018 aikana.

Siihen asti  - Esiripusta arvoihin käsikirjoitus - kätevästi ja edullisesti ladattavissa suoraan omalle koneellesi!
Powered by