Thor Fitness Program - 12 Uker

Thor Fitness Program - 12 Uker

Hensikten med dette programmet er å gi deg et strukturert 12-ukers treningsprogram, samt retningslinjer og kostholdsråd for optimal muskelvekst.

Programmet er hovedsakelig myntet på viderekommende som har trent styrketrening en stund, som ønsker å ta fysikken sin til neste nivå.

Det som skiller dette programmet fra de fleste „generiske” programmer på markedet per dags dato er at vi har benyttet oss av våre praktiske erfaringer ved coaching av kunder, samt det siste av relevant vitenskapelig informasjon for å lage et oppsett vi vet vil fungere for folk flest. Det er ingen gjetting, prediksjoner eller trender som er fulgt, bare enkle metoder vi vet fungerer!

Selve treningsprogrammet er lagt opp i 3 ulike 4-ukers faser, hvor hovedfokuset vil ligge på maksimal muskelvekst og økning i relativ styke. Vi tar også for oss det grunnleggende rundt kostholdet, samt spesifikke øvelser man kan jobbe med for å jevne ut eventuelle ubalanser kroppen din har, slik at man unngår unødvendige skader og smerte.
Powered by