"Jeg tør godt!" fysisk bog

KØB BOGEN "JEG TØR GODT!" - Lær at stå ved den du er ...uden at miste fatningen

Samfundet er fyldt med holdninger til hvordan man ”bør” leve sit liv og hvad der er rigtigt eller forkert. Men hvis vi ikke lytter til os selv, så mister vi kontakten til vores egen unikhed og evnen til at være os selv.

”Jeg tør godt!” gør derfor op med normerne og sætter DIG i førersædet. Det er en letlæselig guide til personlig udvikling, hvor du lærer at styrke dit indre kompas og ændre dine vaner, så du netop kan leve det liv, der giver mening for dig - og hvor du tør være tro mod dig selv!

Du får også et helt nyt og inspirerende kapitel, som ikke er med i den oprindelige e-bog – og kan altså KUN læses her…

Rigtig god fornøjelse!

Læs denne bog og…
• få konkrete teknikker til at skabe mere ro og glæde indeni
• forstå de begrænsende mønstre og lær at bryde dem
• slip af med frygten for de svære følelser og begynd at ændre dem
• find mere retning i livet og få dine naturlige talenter frem

”Hold da op hvor er den spændende og tankevækkende. Det har du virkelig gjort godt! Den har givet en masse til min personlige udvikling.”
- Pia Kelberg

“Fantastisk bog, der er en gave midt i en tid hvor jeg kæmper for at finde vej. Med dine velfortalte eksempler og simple metoder kan jeg nu begynde at åbnenye døre med fokus på mit eget liv!”
- Anne-Marie Graae Bjørnsten

”Jeg har haft stor glæde af at læse bogen - den har givet anledning til at se flere dele af mit liv efter i sømmene i en tid, hvor jeg i den grad er udfordret både privat og arbejdsmæssigt.”
- Maj Andersen


OBS:

SÅ SNART DU HAR KØBT kan du downloade din bekræftelse. Derefter får du en mail fra Martin Kirkevang fra StayTrue, som du bedes besvare med:

- Fulde navn, adresse, postnr. by

Så snart du har gjort dette, pakkes din bog og bliver inden for få dage sendt til dig med posten, som via PostNord leveres indenfor 5 arbejdsdage.

Rigtig god fornøjelse med dit køb :)
Powered by