Οι εκφυλισμένοι

Γλώσσα Ελληνική
53 Κεφάλαια
318 Σελίδες
ISBN: 9781946765369

Περίληψη: Είναι κακό να μη σε θέλει κανείς, ούτε καν οι γονείς σου. Γεννιέσαι και πριν δεις με τα αδύναμα μάτια σου το πρώτο φως, βλέπεις πρόσωπα εχθρικά και αγριεμένα. Μόλις σ’ έχουν αντικρίσει, σ’ έχουν ψαχουλέψει και έχουν δει το σώμα σου, αρχίζουν να φωνάζουν και να σε καταριούνται.

Με τη πρώτη επαφή που έχεις μαζί τους σαν ον, έχεις ήδη καταδικαστεί και έχεις μπει, στη φάκα του θανάτου. Εσύ ήρθες στη ζωή πριν από λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μόλις σε είδαν, αμέσως σε καταδίκασαν χωρίς ελαφρυντικά και προγραμμάτισαν το θάνατο σου.

Ένα τέτοιο καταδικασμένο αγόρι είμαι εγώ. Με χάρισαν οι γονείς μου στους Hijra, για να με κάνουν γυναίκα. Ακριβώς μόλις έκλεισα τα πέντε μου, την ίδια μέρα και την ώρα που ετοιμάζονταν να μου κόψουν το φαλλό μου, τους ξεγλίστρησα. Το πρόβλημα μου είναι, ότι ο φαλλός μου είναι στραβός, ας πω… ότι είναι τόσο στραβός, σαν το γιαλό.

Ήμουν και είμαι παιδί του δρόμου. Στα έντεκα μου, με τα λίγα λεφτά που είχα μαζέψει, είχα πάει σ’ ένα γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μια επέμβαση. Τώρα είμαι 19 και μαζεύω ακόμα τα λεφτά, για να τη κάνω. Μου λείπουν λίγες χιλιάδες ρουπίες, κάνω πολλές δουλειές μαζί, και θα τα μαζέψω.

Δε θέλω να γίνω Hijra και αποφεύγω τις παρτίδες μαζί τους. Θα με ψάξουν σωματικά και αλίμονο μου αν καταλάβουν το πρόβλημα μου. Θα με ευνουχίσουν και εμένα μου αρέσουν πολύ οι καλαίσθητοι άνθρωποι και οι γυναίκες.

© Mona Perises

Είναι διαθέσιμο έντυπο στο ΑΜΑΖΟΝ ΕΔΩ: https://www.amazon.de/malformed-Mona-Perises/dp/1946765368 

ΕΔΩ: http://en.calameo.com/read/003353571eab150231912?authid=OjRDXs9aGY1a για να δείτε  πως είναι εσωτερικά το βιβλίο, η σελιδοποίηση.

Και το βίντεο του βιβλίου ΕΔΩ:  https://youtu.be/J0EhflLfMIs


Οι εκφυλισμένοι
.PDF file (5.2MB)
€11
Total price:
€11